Domácí vakcína na koronavirus

Vakcína COVID 19 - může ji mít každý člověk doma!!!

Začnu otázkou. Věděli jste, že taškentská medicína byla zaslouženě vedoucí v bývalém SSSR?

Během druhé světové války byla v Taškentu vytvořena garnitura sovětského vědeckého myšlení v medicíně.

Na jaře 2020, na vrcholu první vlny pandemie, publikovali vědecky podložené a mimořádně užitečné informace o COVID-19 pro celý svět.

Taškent. 21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (kandidát lékařských věd).

Hlavním nebezpečím viru COVID-19 je, že především ovlivňuje imunitní systém. A teprve potom, na druhém místě, ovlivňuje plicní tkáň. Časové zpoždění mezi těmito dvěma vlnami útoku je přesně to, čemu říkáme „inkubační doba“. Často používáme slova jako „silná“ nebo „slabá“ imunita. Obyčejní lidé však prakticky vůbec nevědí, co to je. Většina lékařů navíc má velmi malou představu o struktuře imunitního systému a funkčnosti jeho jednotlivých částí. Tento text je však pro netrénovaného čtenáře velmi obtížný. Pokusím se vysvětlit mechanismus působení viru COVID-19 na lidské tělo nejjednodušším a nejdostupnějším způsobem ve formátu diplomové práce.

80% celého imunitního systému je koncentrováno ve sliznicích a submukózních vrstvách tenkého střeva ve formě lymfoidní tkáně a jejích akumulací - Peyerových náplastí. Lymfatická tkáň produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, G- atd.), jakož i různé typy imunoglobulinů. Protilátky lymfatickým systémem vstupují do dolní duté žíly, srdce a po průchodu plicním oběhem vstupují do systémového oběhu a jsou přenášeny po celém těle. Posiluje se tedy imunita tkáně, včetně vlastní tkáňové imunity plicní tkáně. COVID-19, smíchaný s jídlem během jídla, vstupuje do střev a začíná ničit lymfoidní tkáň. Výsledkem je, že postižená lymfoidní tkáň přestává produkovat lymfocyty a imunoglobuliny. Tím je zničen imunitní systém a v důsledku toho je imunita tkání v plicích výrazně oslabena. Od tohoto okamžiku začíná druhá vlna útoku koronavirů na již nechráněnou plicní tkáň, která se projevuje těžkou pneumonií, která končí smrtí.

V současné době jsou všechna protiepidemická opatření zaměřena na zabránění vstupu koronaviru do plic, což je v zásadě extrémně nákladné a prakticky neúčinné. A všechna terapeutická opatření jsou zaměřena pouze na boj proti komplikacím, ve formě pneumonie.

Je třeba si uvědomit, že COVID-19 je hrozbou po mnoho let a desetiletí. To, co dnes máme, je jen první vlna pandemie. A takových vln bude mnoho. Současně jsou všechna preventivní a terapeutická opatření zaměřena na koronaviry lokalizované v plicích, zatímco se neprovádí žádný vliv na střevní koronavirus. Jinými slovy, „vozík je umístěn před koně.“

Existuje mnoho přírodních produktů, které mají nejen baktericidní vlastnosti, ale také přímo ovlivňují viry a zabíjejí je. Nejúčinnější v tomto ohledu je ČESNEK. A pokud vypijete denně 2 až 3 sklenice česnekové vody, pak okamžitě (!) vstoupí do tenkého střeva a začne okamžitě (!) zabíjet COVID-19! Tím je dosaženo následujících efektů:

 

  • „Zabitý“ COVID-19 přestává ničit lymfoidní tkáň tenkého střeva. Výsledkem je, že lymfoidní tkáň nadále funguje správně, tj. produkují protilátky a imunoglobuliny

 

  • Poškozený imunitní systém se rychle zotavuje a posiluje, což vede k významnému zvýšení imunity tkáně v plicní tkáni. Nepřekonatelná bariéra vzniká pro COVID-19, ale také pro mikroby (stafylokoky atd.) A houby, které také představují významné nebezpečí v případě koronavirové pneumonie

 

  • Pod vlivem „česnekové vody“ se v tenkém střevě odehrává velmi zajímavý sled událostí. „Zabitý“ a oslabený „česnekovou vodou“ COVID-19 není už nic jiného než přírodní vakcína, přirozeně se formovaná uvnitř lidského těla

 

Jak víte, vytvoření umělé vakcíny vyžaduje vysoce vybavenou a velmi nákladnou laboratoř a práci vysoce kvalifikovaného personálu. Práce na vytvoření umělé vakcíny pokračují po dobu 6-9 měsíců, a průmyslová výroba je nákladná a časově náročná.

Po užití „česnekové vody“ se v tenkém střevě vytvoří přírodní vakcína za 30-40 minut a zcela zdarma. Přírodní vakcína začíná aktivně vytvářet specifickou imunitu proti COVID-19. Řetěz ničivých patologických jevů v lidském těle způsobených COVID-19 je tedy přerušen a zničen na samém začátku a nemá pokračování.

Tělo nejpřirozenějším způsobem abych tak řekl plánovaně, bojuje a poráží COVID-19. Současně je zcela vyloučen nouzový a stresující způsob boje z těla a plánovaným způsobem působí proti viru Výsledkem je, že vzniklá epidemie se zastaví během několika dní.

Užívání „česnekové vody“ jako protiepidemický protokol může být použit do jednoho dne v celé zemi u celé populace. Základní patogenní morfologický substrát úplně zmizí za jeden nebo dva dny.

 

Způsob přípravy „česnekové vody“ je extrémně jednoduchý.

  • Večer jeden (!) oloupaný stroužek česneku se rozřízne na polovinu v příčném směru, vloží se do 1/2 l čajové konvice ze skla nebo porcelánu a naplní se vodou při pokojové teplotě.
  • Ráno je „česneková voda“ připravena k použití. Musíte konzumovat 1/4 litrovou sklenici ráno na lačno a 1/4 litrovou sklenici 2 hodiny po posledním jídle.
  • Následujícího dne bude třeba postup přípravy „česnekové vody“ opakovat s čerstvým stroužkem česneku.
  • Pokračujte v užívání česnekové vody po dobu jednoho měsíce. Během této doby bude vytvořena specifická imunita proti COVID-19. M.
  • Khaitov, B. V. Pinegin. A toto jsou vědci, kteří napsali jedny z prvních učebnic imunologie.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Další zajímavá přírodní metoda proti Koronaviru z Bulharska

Bulhaři nasadili proti Covidu „národní“ probiotika. Úspěšně !!!

Bulharští vědci úspěšně testovali probiotika na pacientech s Covidem. Více než sedmdesáti pacientům s těžkým průběhem byla v nemocnici v Plevenu poskytnuta potravinová terapie jako doplněk standardní léčby. U všech, kterým byla kúra speciálních bulharských kmenů laktobacilů a streptokoků podávána, došlo k zásadnímu zlepšení a následnému úplnému uzdravení z Covid 19.

Tým profesora Nikoly Alexandrova začal testovat účinky potravinové terapie probiotickou stravou během jara a léta na 72 pacientech. Terapeutickou kúru absolvovali všichni ve Fakultní nemocnici Pleven souběžně s běžnou léčbou. Podpůrná probiotická terapie obsahovala vzácné kmeny Lactobacillus bulgaricus DWT1 a Streptococcus themophilus DWT4. Ty se od běžných kmenů liší tím, že se získávají nikoli z rostlin, ale z vody, a vyskytují se pouze v určitých pramenech bulharského pohoří Rodopy, kde je profesor Alexandrov před několika lety objevil. Na rozdíl od běžných, rostlinných kmenů Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus themophilus jsou jejich „vodní“ varianty několikanásobně větší a mohutnější, díky pobytu ve vodě též daleko odolnější, a proto účinnější pro lidský organismus.

Naše dřívější výzkumy prokázaly, že tyto kmeny vedou k repolarizaci makrofágů z M2 na M1, přičemž makrofágy M1 jsou součástí vrozené imunity a ničí nádorové a virové buňky,“ vysvětluje Alexandrov. Bulharský tým na výzkumu spolupracoval s indickými kolegy z Národního institutu pro vědu, výzkum a vzdělávání při Ministerstvu pro atomovou energii pod vedením profesora Palocka Aicha a výsledky jejich objevu publikoval před dvěma lety prestižní časopis Journal of Functional Foods.

Pacienti s těžkým průběhem měli  po 10 dnech negativní test na Covid 19

Nyní byla v Plevenu skupině pacientů poskytnuta výživová terapie probiotiky se zmíněnými vzácnými kmeny. Klinický obraz 72 pacientů testované skupiny s pozitivním PCR testem na Covid 19 vykazoval respirační selhání, horečku a zápal plic. Většina pacientů měla ještě doprovodné problémy, jako je cukrovka, obezita, hypertenze, metabolický syndrom či Hashimotova nemoc. Od prvního dne po přijetí dostávali všichni kromě standardní léčby Covid 19 i probiotickou terapii přípravkem Laktera v dávce 2 x 15 gramů denně.

Jedna čajová lžička, tedy asi 5 gramů, obsahuje více než 75 miliard živých bakterií Lactobacillus bulgaricus DWT1 izolovaných z vody, což je zhruba tolik jako 30 kelímků tradičního bulharského jogurtu,“ říká Martin Kuttner z českého zastoupení společnosti Daflorn, která přípravek vyrábí. Profesor Alexandrov uvádí: „Narozdíl od jiných pacientů s pneumonií Covid 19 se ti, kteří užili probiotikum, klinicky zlepšili mnohem rychleji. Již třetí či čtvrtý den hospitalizace byli v dobrém celkovém stavu, afibrilní, bez známek respiračního selhání a se značně sníženým kašlem. Devátý až desátý den hospitalizace u těchto pacientů byl test PCR na Covid 19 negativní.“ V této skupině nedošlo k žádnému úmrtí. Monitorování pacientů pokračuje i po propuštění z nemocnice. Za zmínku stojí, že během kúry nebyl infikován žádný ze zdravotnických pracovníků obsluhujících pacienty s Covid. Personál užívá probiotikum v dávce 15 g denně.

Prof. Dr. Nikola Alexandrov: Člen Evropské asociace toxikologie, držitel čestné medaile od Vojenské lékařské akademie České republiky.  Byl mj. rektorem Vojenské lékařské akademie v Sofii či viceprezidentem bulharské Státní toxikologické společnosti. Je považován za tvůrce moderních probiotik na bázi Lactobacillus bulgaricus. V roce 2008 vydaly o jeho práci zvláštní článek Financial Times.

P.S. Rozešlete mezi rodinou a přáteli, napříč skupinami a komunitami, pokud máte opravdu zájem pomoci nám všem být zdravými.!!!!!!! Vůbec nic tím na svém zdraví NEPOKAZÍTE